top of page
Cocoon Minds trans1.png

Changeology state of mind.
The art of mindsetting towards effortless life improvements, empowered self image, lasting detachment, comfortable change skills and reliable trust in desirable present & future

Forest Trees

Wie laat je jezelf zijn nu?

Wat laat je nu
toe in je leven?

Re.WriteYour Success Story Cocoon hikes

Tijdens deze Storytelling Cocoon Hikes in de bossen bij Zeist staat jouw verhaal centraal. Verhaal van wie je ECHT bent, wat je wilt en waar je goed in bent. Een verhaal waarin jij je thuis voelt. Het verhaal waarin jij tevreden en enthousiast van wordt... zonder limiterende patronen.

        Ben je nu niet volledig tevreden?

     Beslis dan je verhaal te herschrijven
 

Of je met een specifieke vraag komt of jezelf laat verrassen door de thema van de dag… je zal altijd met een nuttige inzicht naar huis gaan. Verlicht, opgeladen, geïntrigeerd. Je verhaal krijgt zo een frisse wending.

‘Hike Coaching’ is een psychologisch onderbouwde manier van versneld deep-dive triggervragen beantwoorden waar je normaal gesproken langere trajecten voor nodig hebt.

In een heerlijk en veilig cocon van een rijke bos op onderzoek gaan naar de verborgen partronen in je denken en doen die je ongemerkt tegenhouden.

Met mijn MINDSET HACKING leer je flexibele mindsetting om te kunnen zijn zoals je wilt zijn. Zo kom je los van je geconditioneerde verhaal die vaak niet van jouw is.

Er is zoveel moois verborgen in het leven. Zoveel opties die jou gelukkig, ontspannen, succesvol en tevreden kunnen maken.

Dat alles ligt achter het spiegelvlies van je geconditioneerde filterwaarneming.

En je hebt geen magische krachten, iets bovennatuurlijks of spirituele ontwikkeling nodig om dat alles ineens te kunnen zien.

 

Wat je nodig hebt is een vermogen om die filterbril af te kunnen zetten die je non-stop draagt. De bril van jouw conditionering, aangesterkt door overtuigingen die niet van jou zijn en vooral vaak niet eens waar zijn.

Wat jij wil ervaren, hebben of zijn is dichterbij dan het lijkt. Al die opties worden zichtbaar als je investeert in zelfinzicht en bewustwoording van hoe, en waarom, je denkt zoals je nu denkt. 

Zo leer je je verhaal te herschrijven waar jij dat nodig vindt, in je eigen woorden, met je eigen emoties en je eigen'wijze' daden. Een verhaal die je gelooft en die geen goedkeuring meer nodig heeft. 

 

Wil je een ander resutlaat? Dan moet je eerst anders leren denken. Ik laat je zien hoe… wandelend door een bos, over een duin of op het strand.

Conditionering is altijd extern en overtuigingen van een ander kunnen je nooit tevreden of succesvol maken... wat succes voor je ook betekent. 

Group Hike

wel
Voor jou

Dit is niet voor iedereen. Als je mee doet dan investeer ik in jou en krijg je vaak confronterende informatie voor je kiezen. Niet altijd even prettig, maar wel nuttig. 

Dit is voor jou ...

 • als je het gevoel hebt dat er iets mist. 

 • als jouw realiteit niet meer comfortabel is.

 • als je vast zit en zelf niet meer uitkomt uit je vicieuze cirkels van denk- en doepatronen. 

 • als je klaar bent met moeilijk doen. 

 • als je resistenter en weerbaarder wilt zijn tegen alles van je op je pad krijgt.

 • als je weet wie je bent, maar niet durft te zijn.

 • als je open staat voor feedback en nieuwe wendingen & inzichten.

 • als je open en kwetsbaar durft te zijn.
   

Voor jou als je wilt veranderen, al lijkt het eng of onwennig. Als JIJ verandert, verandert je realiteit.  

niet
Voor jou

Veranderen is moelijk. Anders gedragen kan je nog proberen, maar anders denken is wel erg intiem. Irritatie is een goed teken dat je nog niet klaar bent voor verandering.

 

Dit is niet voor jou ...

 • als je denk dat je al alles weet.

 • als je niet kan functioneren zonder absolute controle en strikte regels.

 • als je nieuwe dingen niet fijn vindt. 

 • als je niet eerlijk naar jezelf kan/wil kijken, vooral niet naar je mindere kanten.

 • als je het niet leuk vindt om te experimenteren.

 • als je niet graag confrontaties met jezelf wilt aangaan of feedback niet kan verdragen.

 • als je denkt dat alleen anderen de reden zijn van je ongeluk en onvrede.


Als JIJ niet wilt veranderen dan is jouw situatie nog comfortabel genoeg. En dat is helemaal prima! 

Waar je in gelooft, dat zie je

Waar je op vertrouwt, dat gebeurt

Wat je weet, dat manifesteert zich

Wat je wilt controleren, dat komt in opstand

Je realiteit volgt je mindset 

Storytelling
cocoon hike

Onderweg zijn in de natuur breekt innerlijke muurtjes af.

Stelselmatig specifieke vragen snel moeten beantwoorden dwingt jou om te denken buiten je vastgeroeste denkpatronen.

Lopend leer je hoe het is om te leven zonder MOETEN en je te verdiepen in het leven vanuit WILLEN. In baby steps of quantum leaps. Zelf-inzicht, bewustwording, loskoppeling van patronen. Je zal inzien hoe je vooruit komt in al je doelen en verlangens.


Wat je doel ook is… het kan maar 1 ding zijn:
Je wilt altijd jezelf zijn, en daarbij wil je liefde, succes en waardering voelen. GENOEG zijn met jezelf, de rest is bijzaak.

Relax to Excelerate. Hoe? Je zal begrijpen dat dit altijd al zo bedoeld was. We zijn het alleen verleerd door conditionering. We zijn aangeleerd om heel ons leven in te richten met oog op de externe maatchappij, regels en wat normaal hoort te zijn.  Maar daar liggen je succes, liefde en geluk niet.

Geen enkel resultaat zal goed genoeg voelen als je niet jezelf bent, kan zijn of mag zijn. En geloof het of niet, zodra je jezelf bent en mag zijn… dan zal je elk succes ervaren waar je maar naar verlangt. Je zal het zien. Dit is een gegeven. 


We gaan diep - daar zitten je antwoorden.
We gaan snel - anders blijf je in je patronen plakken.
We gaan ver - voorbij bewusten en onbewuste obstakels.


Lachen, huilen, boos, verdrietig, blij en opgelucht zijn. Het is altijd intens, het is altijd mooi en zo de moeite waard,

Doe een keertje mee of kom regelmatig… dit wordt jouw pièce de resistance die je verhaal steeds verbluffend tof maakt.

Forest

We zijn altijd 100% emotioneel. In de basis worden we gedreven door emoties.

 

Sommige zijn ingepakt in basisbehoeften, sommige zijn vervelend en sommige zijn leuk en fijn. Al die (vaak onverwerkte) emoties zijn de reden dat je vastloopt of het gevoel hebt dat iets je tegenhoudt.

Hoe we met onze emoties omgaan is ons aangeleerd. En wat je aanleert, kan je ook afleren. Dat is het mooie nieuws.

 

Emoties houden we, die zijn ’the spice of life’. Je zou er niet zonder willen. Daarom is het een bijzonder handig vermogen om bewust met je emoties om te gaan.

Ik vind emoties belangrijk en dus zie ik ze anders. Zo kan je jouw emoties zien als je raad van commisarissen. Jouw  eigen ministerraad. Ze zijn er met een reden. Alleen ze zijn vaak verkeerd gelabeld. Daar gaan we wat aan doen.

 

Pure emoties zijn bijzonder en altijd nuttig, good and bad. Kan je begrijpen waarom ze er zijn? Als je dat ziet, dan vind je jouw kracht. En niemand, en niets, krijgt jou meer van je stuk.

Op deze Cocoon Hikes leer je een mindset aan van een uitgebalanceerd emotiemanagement. Daarbij worden ‘het kunnen’ en ‘het willen’ bijna synoniemen.

Je angsten zijn je raadgevers. Je kwetsbaarheid is je support systeem.

Je onzekerheid is je co-piloot. Je onmacht is je rustpunt

Aankomende hikes

aankomende
cocoon hikes

14.jpg

Cocoon Hike

Verzamelen @ parkeerplaats t'Jagershuys, Woudenbergseweg 15, 3707 HW Zeist

Vrijdag 11 Mrt

67 euro

16.jpg

Cocoon Hike

Verzamelen @ parkeerplaats t'Jagershuys, Woudenbergseweg 15, 3707 HW Zeist

Vrijdag 25 Mrt

67 euro

12.jpg

Cocoon Hike

Verzamelen @ parkeerplaats t'Jagershuys, Woudenbergseweg 15, 3707 HW Zeist

Vrijdag 8 Apr

67 euro

Wild Path

Toestemming om 
te veranderen

Geef jezelf toestemming om WEL alles te willen en daarna WEL alles te kunnen. Zo zet je jouw 'changeology state of mind' aan.

 

Steeds gewapend met een triggervraag zet je jouw mindset aan het werk. Stukje lopen en laten bezinken tot de volgende stop… de volgende vraag volgt. Je zal verrast zijn hoe snel je brein met je mee gaat werken. 

 

Frisse lucht en beweging zijn wetenschappelijk bewezen bijzonder effectief in dit proces. Je leert gaandeweg dat alles in je verhaal, elk detail, elk emotie, belangrijk is. Alles is een aanwijzing.

Vind je zelfliefde, eigenwaarde en zekerheid. Weet feillos waar je heen wilt en hoe je keuzes moet maken. Jezelf vertrouwen is cruciaal en dat kan je leren.

Ervaar je dat je vastzit, of moet je iets oplossen, of ben je jezelf kwijt? Dan kom je zo in beweging en vind je de vele oplossingen. Het voelt als thuiskomen.

Als het goed is weet je het al... extern succes kan niet fijn aanvoelen zonder innerlijke balans. Een balans heeft 2 kanten. Zonder de lading op beide kanten zou er nooit goed balans mogelijk zijn. Dus je hebt ze allebij nodig, good and bad. En daar leer je mee om te gaan tijdens onze Cocoon Hikes.

 

Leer kundig, makkelijk en dankbaar je denk- en doepatronen eigen te maken om die felbeheerde innerlijke balans te bereiken.

Loop mee en kom jezelf tegen in een boeiend mooi verhaal. Een verhaal om verliefd op te worden. 

Hoe / wat / wanneer


3 uur lang I om de week op vrijdagen vanaf 13.00 uur I  gratis parkeren met max 5 deelnemers weer of wind  67 euro incl btw 

 verzamelen op het parkeerterrein van restaurant 't Jagershuys te Zeist

I 10-ritteraart mogelijk voor liefhebbers I 

Cocoon Hike menu

Yellow Water Lily
Richting

Doel

Waar droom je van?

Waar verlang je naar?

Wat wil je?

Hoe wil je het?

Fire Wood
Lading

Emotie

Waar zit je mee?

Wat laat je niet los?

Wat zit je steeds dwars? 

Wat wil je ervaren?#

Butterfly
Gewoonte

Patroon

Wat wil je kunnen?

Waarom durf je niet?

Wat wil je veranderen?

Waar wil je beter in worden?

Onze reis samen is eentje die naar binnen leidt, daar waar je een ongelimiteerde realiteit ontdekt. Op het moment dat je de filter loslaat, ontstaat er ruimte voor nieuw gedrag in simpele waarheid van wie je bent. 

 

Nee, je zal niet meteen en niet volledig je filters los kunnen laten. Het heeft jaren geduurd om die te vormen dus het zal niet makkelijk zijn z'n bestaan op te geven. Cocoon Minds Hiking is je 'support system' om dat niet alleen te hoeven doen. Deze reis doen we samen, want ook wij zijn spiegels van elkaar. Daarom is support opzet van Cocoon Minds zo waardevol en praktijkgericht. Met alleen kennis verandert er niets. Je zal anders moeten gaan leven, en dat begint bij anders denken.

Je zal geen overtuiging nodig hebben, bij Cocoon Minds vind je vooral herkenning van wat je altijd al eigenlijk wist. Als je dit leest, dan was dat zo bedoeld. Als dit resoneert, dan weet je dat dit voor jou de plek is voor jouw cocooning naar een moeiteloos, vol en intens leven!

aankomende
cocoon hikes

14.jpg

Cocoon Hike

Verzamelen @ parkeerplaats t'Jagershuys, Woudenbergseweg 15, 3707 HW Zeist

Vrijdag 11 Mrt

67 euro

16.jpg

Cocoon Hike

Verzamelen @ parkeerplaats t'Jagershuys, Woudenbergseweg 15, 3707 HW Zeist

Vrijdag 25 Mrt

67 euro

12.jpg

Cocoon Hike

Verzamelen @ parkeerplaats t'Jagershuys, Woudenbergseweg 15, 3707 HW Zeist

Vrijdag 8 Apr

67 euro

Contact

WARM WELKOM BIJ COCOON MINDS.
Als logica ontoereikend is voor je innerlijke drijfveer.

Als je weet dat er meer is en het makkelijker kan.

Als je volledig vertrouwt op je innerlijke compas

die weet wat goed is voor je. Hier is waar je je zekerheid

terugvindt dat alles in je leven altijd in je voordeel werkt!

Anna-Tjumina-white-high-res.png
Cocoon Minds trans1.png
bottom of page