top of page

working

on my

mindset

Met de juiste focus, in de juiste setting...

Soms is een groep gelijkgestemden een waardevolle ervaring, soms wil je even alleen aandacht voor jezelf. Ervaring leert dat een combinatie van deze de beste resultaten geeft. Elke coachingvorm bestaat uit 5 vaste onderdelen,met theorie, brainstorming en veel persoonlijke aandacht. 

1: Mindset BUGS

Your mind is a multiplier of your skills! 


Hoe en wat je denkt beïnvloedt je intentie, actie, reactie, emotie en vice versa. En emoties sturen je motivatie aan, die weer je mindset voedt. Daarom let ik op Mindset Bugs in je denken waardoor je een mindset shift beleeft. Daardoor kan je beter focussen op wat NU belangrijk voor je is en gerichter werken aan je groei en vooruitgang. 

2. FOCUS Point

Meten is weten


Het Forward Loop groeispiraal principe vormt de basis van je focus. Daarom bepalen we waar jij je nu bevindt en welke fase nu het meest urgent is voor je re-focus. Binnen die fase gaan we samen 1 probleem uitpluizen die je nu het meest belemmert. Individueel en met de groep!

3. Toolbox

Choose wisely!

Er zijn veel systemen en implementatie tips&tricks en we bespreken samen tools en oplossingen die je nu het beste kan toepassen. Zoals gewoontencreaties, tijdsindeling, psychologische (gedrags) wetenschappen, marketing & promo, personal branding, analyze tools en andere handige brain weetjes die ik heb verzameld en waarvan ik weet dat ze ECHT werken! 

4: Focus HABIT

Two heads are better than one!

Hier gaan we bespreken wat je NU, tijdens de sessie, gaat doen en hoe je acties definieert voor het juiste resutlaat. De impact van je acties zal meteen zichtbaar zijn. Hierbij leer een nieuw gewoonte aan om je focus te garanderen. Hier leren we altijd veel van elkaar!

5: Action Trinity

Your mind works best in pares of three!

En dan ga je aan de slag. We stellen de eerste 3 acties vast die je NU direct uitvoert en aan het einde nog 3 die je direct inplant in je agenda. Ik zal jouw progressie en voortgang supporten om het leerprocess te optimaliseren. Deze aanpak werkt waanzinnig goed in het bijzijn van anderen. De welbekende accountability waar jij enorm van gaat profiteren. 

“Ik werk nu een jaar met Anna en dat heeft me heel veel opgeleverd. Anna's coaching sessies zijn heel persoonlijk. We werken aan de business, maar we gaan ook de diepte in. Zo heb ik het afgelopen jaar een aantal overtuigingen doorbroken, nieuwe producten ontwikkeld en uiteindelijk mijn verkoop verdubbeld. Ik was altijd tevreden met mijn verkoopcijfers, maar Anna daagde mij uit om dit anders te bekijken en om groter te groeien dan wie ik was. Zonder haar coaching zou mijn business vandaag niet staan waar ik nu gekomen ben. We zijn allemaal op zoek naar rendabel  business zodat je de vrijheid hebt om de keuzes te maken die je wilt. Daar ben ik nu en het wordt iedere maand beter.  "

— Robert van der Wulp, ondernemer

Praktische invulling...

 

* De opzet is een informele samenkomst van een kleine team gedreven professionals. Met een drankje even bijkomen en ontspannen werken aan onze ambities en onszelf! Bij ons is het een warm bad, we hebben allemaal soortgelijke ervaringen. Respect, begrip en elkaar supporten staan cetraal. Zo kan je bij ons veilig jezelf beter leren kennen en ontplooien.

 

* Elke coaching dag duurt zeker 7 uur.  Een prive sessie duurt zo'n 3 uur. De vraag bepaalt de locatie, begintijd en de setting! 

 

* Deelname is gebaseerd op voorverkoop of het strippenkaartprincipe. Je bepaalt dan zelf de frequentie van je betrokkenheid. 

 

* De sessies staan los van elkaar! Ik stuur je bij in wat je nu het beste kan doen en op welke manier, maar jij bepaalt wat de aandacht krijgt. 

 

* Ook al werken we in een groep, we besteden tijd en aandacht aan jou persoonlijk! Dat is het voordeel van deze kleinere opzet.

 


 

Mijn doel is om jou lifetime support te bieden
en jou in je ambities te zien excelleren! 

Aankomende Mindset    Hacking sessies ...

   77 euro 

 137 euro 

   137 euro

30 Sep 2020

reF.O.C.U.S. Workshop @ Zeist

13.00 - 17.00

Restaurant 't Jagershuys, Jagersingel 15, 3707 HW Zeist

04 Nov 2020

Game ON Masterclass @ Zeist

10.00 - 17.00

Restaurant 't Jagershuys, Jagersingel 15, 3707 HW Zeist

09 Dec 2020

Ultieme Doelen Dag @ Zeist

10.00 - 17.00

Restaurant 't Jagershuys, Jagersingel 15, 3707 HW Zeist

Please reload

bottom of page